Product was successfully added to your shopping cart.

ALLSIZE GROTE MATEN HERENKLEDING

Allsize is een gerenommeerd fashion bedrijf dat herenkleding maakt voor mannen met grote maten “mode voor mannen met een maatje meer” is daarom onze slogan. Ons grote maten herenkleding bedrijf is uniek omdat het opgericht is door mannen met een maatje meer. Op basis van behoefte en tekortkoming van andere merken is er een fantastische collectie ontwikkeld die het draagplezier enorm vergroot. Allsize’s grote maten herenkleding is inmiddels wereldwijd een begrip en in 2008 gingen de deuren open van onze Allsize grote maten winkel aan de Arnhemsestraat 21 te Amersfoort. Met heel veel plezier bedienen wij hier de man die grote maten herenkleding zoekt van XL tot en met 8XL. Juist door deze maatrange zijn wij dé specialist in grote maten herenkleding en bieden wij ook nog de ruimste keuze in kleding voor mannen met een maatje meer.

GROTE MATEN COLLECTIES VAN ALLSIZE

Onze collecties grote maten herenkleding worden voor ieder seizoen opnieuw ontworpen zodat ook mannen met grote maten herenkleding in staat zijn om high fashion kleding te dragen. Wij bieden drie merken aan met uitgebreide collecties grote maten herenkleding, te weten: North 56°4, North 56°4 Sport, Replika Jeans, Culture en een fantastische Basics collectie welke altijd op voorraad is! North 56°4 is een casual collectie grote maten herenkleding en North 56°4 Sport is gericht op de sportieve man met een maatje meer. Replika Jeans biedt grote maten herenkleding in een fantastische collectie met vaak een vintage uitstraling die volledig mee kan met alle huidige jeans merken. Mooie wassingen en gave shirts voor mannen met een maatje meer. Om het aanbod grote maten herenkleding nog completer te maken bieden we ook een mooie lijn blazers van het merk Calamar en hebben we een mooi aanbod overhemden van het merk Culture.

DIT MAAKT ALLSIZE STERK IN GROTE MATEN

De combinatie van onze fysieke Allsize winkel in Amersfoort aan de Arnhemsestraat 21 en de webwinkel www.allsize.nl is een goede combinatie gebleken doordat wij u zowel online als offline dezelfde service bieden. Heeft u vragen over de pasvorm van grote maten herenkleding of juist over kwaliteit of leveringen dan kunt u ons tijdens de openingstijden van de winkel altijd telefonisch benaderen. Stuurt u liever een mailtje dan krijgt u ook snel een antwoord van ons ervaren team. Ons team weet alles van grote maten herenkleding en zal er alles aan doen om uw winkelervaring tot een beleving te maken.

DE KOFFIE STAAT ALTIJD KLAAR BIJ ALLSIZE

Uiteraard willen wij dat u met plezier uw grote maten herenkleding bij ons kunt bestellen en daarom staan we altijd voor u klaar. Wilt u liever langs komen in de fysieke winkel aan de Arnhemsestraat 21 te Amersfoort, dan staat de koffie voor u klaar. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in zowel maat, kleur of combinaties. Voor mannen die grote maten herenkleding kopen hebben wij ruime paskamers en is de winkel voorzien van airco. Wilt u liever online bestellen en is het gekozen kledingstuk toch niet naar wens, dan is omruilen geen probleem. Dit kan via PostNL of in de winkel in Amersfoort.

TOT SNEL BIJ ALLSIZE
Wij hopen u graag eens te mogen begroeten in onze winkel aan de Arnhemsetraat 21 te Amersfoort, maar vinden het nu al fantastisch dat u www.allsize.nl gevonden heeft. Veel shop plezier in onze winkels!

Grote maten herenkleding | Grootste assortiment | Ruime keus | Mode voor mannen met een maatje meer