Onze reviews

Bekijk alle reviews of kies een platform. De Kiyoh reviews zijn geschreven door mensen die iets bij ons gekocht hebben daar waar een Google review door iedereen geschreven kan worden.

  • reviews rating

    een behoorlijke winkel voor de grotere persoon zonder oud bollig

    je word altijd netjes te word gestaan. helaas is nog niet altijd alles in huis al het wel op de site staat dat het op voorraad is. en voor een redelijke prijs kan je je zelf weer in het nieuw steken.

    Beveel je ons aan? Ja

    12 september 2022
    Pim, Zoetermeer
  • reviews rating

    snel en goed

    Bestelling volgende dag al geleverd. Goede kwaliteit.

    Beveel je ons aan? Ja

    12 september 2022
    Mat, Urmond
  • reviews rating

    Vriendelijk en goede kwaliteit

    Goede kwaliteit spullen en erg attente medewerkers. Niets te klagen en ik kan ze van harte aanbevelen.

    Beveel je ons aan? Ja

    12 september 2022
    Jan, Heerhugowaard
  • reviews rating

    Zeer goed.

    Bij binnenkomst in de winkel eerst een praatje over van alles en nog wat. Bakje koffie aan geboden. En zeer goed geslaagd met twee volle tassen weg. Eerste bezoek in de nieuwe winkel.

    Beveel je ons aan? Ja

    4 augustus 2022
    Henk, Meppel
  • reviews rating

    Fijne winkel ook als onlinewinkel

    Fijne winkel ook als onlinewinkel goede kwaliteit producten ik koop er allang mijn kleding zeker met mijn grote maat ze verzorgen dat het het ook op voorraad is

    Beveel je ons aan? Ja

    27 juli 2022
    Jan, Boxtel
  • reviews rating

    Top zaak en top service

    Ik ben al jaren klant en dat zal ook wel zo blijven. Goede producten, top service en vriendelijke mannen. En of je nou online besteld, of je koopt in de winkel, het is altijd goed.

    Beveel je ons aan? Ja

    1 juli 2022
    Frank Vermeulen, Kortenhoef
  • reviews rating

    Snelle en top service

    Snelle en top service

    Beveel je ons aan? Ja

    12 juni 2022
    Sven, Dinxperlo
  • reviews rating

    Doen wat ze beloven

    Polo shirt besteld en kwam keurig verpakt binnen.
    Ga zo door heren

    Beveel je ons aan? Ja

    12 mei 2022
    Jan Herman, Hilversum
  • reviews rating

    Wederom top ervaring

    Al jaren trouwe klant bij All Size. Goede service, leuke casual kleding, altijd een bakje koffie als je binnenkomt, gewoon in 1 woord top. Je slaagt er altijd en is het niet aanwezig in de winkel wordt het besteld voor je. Hans neemt de tijd voor je of je nu komt voor 1 broek of 3 tassen vol kleding!!!

    Beveel je ons aan? Ja

    4 april 2022
    Andres, Utrecht
  • reviews rating

    Mooie keuze in grote maten

    Eerste maal dat ik hier iets gekocht heb, is voor herhaling vatbaar

    Beveel je ons aan? Ja

    16 maart 2022
    Yves, Deerlijk
  • reviews rating

    goede en snelle afhandeling van de order.

    goede en snelle service, ik werd netjes gebeld dat de zending een paar dagen vertraagd was omdat een artikel niet op tijd binnen was een goede service de producten die ik besteld heb zijn van goede kwaliteit en voldoen aan al mijn wensen, goede en snelle levering, ga er zeker binnenkort weer een bestelling plaatsen.

    Beveel je ons aan? Ja

    14 maart 2022
    John, IJsselstein
  • reviews rating

    Goede service en kwaliteit kleding

    Snelle levering ,kwaliteit kleding is goed en altijd bereikbaar

    goede service

    Beveel je ons aan? Ja

    28 februari 2022
    Hoef, Baarn
  • reviews rating

    Goed

    Snelle levering, goede pasvorm,

    Bij vragen altijd vriendelijke en duidelijke uitleg.

    Beveel je ons aan? Ja

    22 januari 2022
    Bert, Zoetermeer
  • reviews rating

    Super

    Echt een geweldige snelle service!

    Beveel je ons aan? Ja

    7 januari 2022
    Sharon, Geffen
  • reviews rating

    Zeer snelle levering

    Mijn zoon moet het shirt nog passen. Kwaliteit zeer goed.

    Beveel je ons aan? Ja

    30 december 2021
    Marja, Hoogvliet
  • reviews rating

    Top levering, goede communicatie en info

    Zelfs gebeld dat er 1 artikel niet voorradig was, top service

    Beveel je ons aan? Ja

    12 december 2021
    Edwin, Huizen
  • reviews rating

    Top Kwaliteit kleding

    Klantvriendelijk, servicegericht en snelle levering. Winkel is overzichtelijk, top kwaliteit

    Beveel je ons aan? Ja

    12 december 2021
    Maikel, Amsterdam
  • reviews rating

    wederom een snelle reactie op aankoop

    betaalbare kwaliteit kleding , snel bezorgd .

    Beveel je ons aan? Ja

    11 december 2021
    Co, Schiedam
  • reviews rating

    Leuke blouse

    Het is moeilijk om voor een jonge, grote man (lang en horecaman) iets leuks te kopen. Veel winkels halen met moeite 2xl en dan enkel flanellen ruitjes, joggingbroeken en sweaters.
    Hier heb ik gelukkig vlotte, moderne kleding kunnen vinden en ook nog met leuke printjes. Niet alleen zakelijke kleding voor de middelbare zakenman.
    En ondanks de decemberdrukte snel geleverd.

    Beveel je ons aan? Ja

    29 november 2021
    J, Kniest
  • reviews rating

    heel tevreden

    Heel goede kleding

    Beveel je ons aan? Ja

    23 november 2021
    Marten, Enkhuizen
  • reviews rating

    zeer goede service

    Na het bestellen van een verkeerde maat broeken vlot omgeruild voor juiste maat.

    Beveel je ons aan? Ja

    19 november 2021
    Marc, Oud-Heverlee
  • reviews rating

    Topper

    alles netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit.

    Beveel je ons aan? Ja

    4 november 2021
    Johan, Nieuwkoop
  • reviews rating

    Top

    Vlot verloop van bestellen tot levering.

    Beveel je ons aan? Ja

    17 oktober 2021
    Guy, Erembodegem
  • reviews rating

    Prima spullen, op tijd geleverd.

    Heel simpel: niets op aan te merken!

    Beveel je ons aan? Ja

    13 oktober 2021
    Robert, Enschede
  • reviews rating

    Heel goed

    Alles word netjes verpakt verstuurt. Als er wat is word er gebeld of gemaild . Goed werk. Zeker een aanrader .

    Beveel je ons aan? Ja

    8 oktober 2021
    Henk, Ochten
  • reviews rating

    hele fijne webshop

    hele duidelijke webshop en snelle levering,donderdag 30 september in de winkel in Amersfoort geweest, fijn geholpen en een prachtige winkel voor de man met een maat meer, veel keus, een dikke 10!!

    Beveel je ons aan? Ja

    2 oktober 2021
    Sandra, Hierden
  • reviews rating

    Zeer tevreden

    Nette aflevering en goede service.

    Beveel je ons aan? Ja

    30 september 2021
    Klaas, Winschoten
  • reviews rating

    Zeer goede service.

    Bestellen, opsturen alles klopt altijd.

    Beveel je ons aan? Ja

    28 september 2021
    Karel, Scherpenzeel
  • reviews rating

    middelmatig

    een goede morgen,

    ik vond het best wel lang duren voor ik het bestelde binnen kreeg.
    ik heb mijn best gedaan om de goede maat te bestellen, maar jammer dat die short toch te klein was.
    en wat ik ook minder vind is dat het retour sturen voor eigenrekening is.

    m.vr.gr. Mike van der Spek

    Beveel je ons aan? Nee

    Hallo Mike,
    Ik heb je 7/9 antwoord gegeven met de mogelijkheid de short om te ruilen voor een andere maat, helaas heb ik hier geen reactie op gehad.
    Mocht je dit alsnog willen dan horen we dit graag.
    Zonder antwoord zullen we het bedrag van de retour zending op je rekening terugstorten.
    Vriendelijke groet
    Freek Allsize Webwinkel
    20 september 2021
    Mike, Spijkenisse
  • reviews rating

    Altijd goed en op tijd

    Altijd goed

    Beveel je ons aan? Ja

    15 september 2021
    Joop, Blokker
  • reviews rating

    Snel, servicebereid, en verassend persoonlijk.

    De eerste keer dat ik iets bestelde bij deze webshop bleek dat ik de verkeerde maat had besteld. Op mijn telefoontje werd accuraat en behulpzaam gereageerd. De juiste maat was niet voor alle artikelen beschikbaar, maar een omwisseling met andere artikelen werd snel en probleemloos tot stand gebracht.

    Recentelijk bleek één van de artikelen die ik besteld had niet meer op voorraad. Naar ik aanneem de eigenaar van deze webshop belde mij. Hij bood aan het resterende geld terug te storten, en toen ik koos voor een duurder vervangend item, kreeg ik korting, en hoefde ik niets bij te betalen. De volgende dag had ik de gehele bestelling in huis.

    Niets dan lof voor de persoonlijke benadering en de verleende service.

    Beveel je ons aan? Ja

    14 september 2021
    Jan, Boxtel
  • reviews rating

    Top winkel

    De eerste keer in de winkel geweest.
    Super fijn geholpen.
    Zo zie je maar, als je een paar maten meer heb kun je ook leuk kleden.

    Als je een paar maten heb is de winkel zeker een bezoek waard

    Beveel je ons aan? Ja

    10 september 2021
    Michel, Barnevel
  • reviews rating

    Heel tevreden

    Goede producten, snelle levering en uitstekende klantenservice.

    Beveel je ons aan? Ja

    8 september 2021
    Jan, Scheerwolde
  • reviews rating

    Snel en conform afspraak

    Duidelijke website, snelle toegang en levering, alles conform verwachting

    Beveel je ons aan? Ja

    28 augustus 2021
    Rien, Hoevelaken
  • reviews rating

    vlotte en snelle levering

    Vlotte en snelle levering. Goede en vriendelijke service via klantendienst die u goede uitleg geven over het product dat je eventueel wil ruilen.

    Beveel je ons aan? Ja

    24 augustus 2021
    Patrik, Balen
  • reviews rating

    keurig voor elkaar

    elke bestelling keurig en snel geleverd

    Beveel je ons aan? Ja

    16 augustus 2021
    Cor, Wezep
  • reviews rating

    Maat was gelijk goed

    Snelle levering

    Beveel je ons aan? Ja

    14 augustus 2021
    C, Vianen
  • reviews rating

    Op vooraad ,betaald , en niets ontvangen

    Zou binnen 48 uur o ergedragrn worden aan post nl , nu 4 dagen later nog steeds niets , probeer te bellen maar niemand neemt op

    Beveel je ons aan? Nee

    Beste Rob Grandia,
    Wij vinden het jammer dat je bestelling van 1 aug vertraagd is.
    Inmiddels is het pakket onderweg en hopen we dat je veel plezier van de T-shirts zult hebben.
    Zijn er nog vragen dan horen we dit graag.
    Vriendelijke groet
    Allsize Webwinkel
    12 augustus 2021
    Rob, Sprang-Capelle
  • reviews rating

    Eindelijk wielrenshirt in de goede maat!!

    Eindelijk wielrenshirt in de goede maat!!

    Beveel je ons aan? Ja

    16 juli 2021
    GC, Nijmegen